Happy Horse póni és lovas klub

HÍREINK

Ha a lovakkal, a lovas sporttal barátkozni szeretnél, esetleg nincs versenyzési ambíciód, de van lehetőséged, hogy saját lovat tarts. Szeretnél jól választani, szeretnél megbízható helyről lovat venni, ha társaságot keresel lovas túrákhoz.

Nem tudod eldönteni mit szeretnél. Lovat otthon? Lovardában, bértartásban? Csak alkalomszerűen bérelnél lovat? Mindig ugyanazt? Alkalmanként más-más lovon lovagolnál? Díjlovaglás, ugrás, fogathajtás, lovastúra érdekel jobban? Mennyi kérdés, kipróbálhatod mielőtt döntenél akár mindet. Mire a végére érsz nem lesz kérdésed.

Nem foglalkozunk lovak vételével, eladásával, bértartással. Bízhatsz benne, hogy érdek nélkül segítünk, saját tapasztalataink, tévedéseink, a mi általunk megfizetett tanulópénz lehet segítségedre. Eljöhetsz velünk, hogy amit nem tudsz, vagy nem mersz kipróbálni személyesen, azt megnézhesd akár amatőr akár profi művelésében. Ha kérdésed olyan amit mi nem tudunk megválaszolni, arra egészen biztosan tudunk megfelelő szakértelemmel rendelkező ismerőst ajánlani.

EREDMÉNYEINK

fotok.jpg videok.jpg  

PARTNEREINK

magyar_poni_klub.jpg oreg_beteg_serult_lovakert.jpg sealyham.jpg horze.jpg lovonal.jpg