Happy Horse póni és lovas klub

HÍREINK


A legfontosabb megjegyeznem, hogy mi nem vagyunk profi lovarda, vagy versenyistálló. Nincs bértartásra lehetőség, nincs költséghatékony lovas oktatás, bér ló, vagy versenyzőképzés. Lovaink és minden egyéb eszköz és felszerelés családi tulajdonban vannak, és saját magunk szórakozását és hobbiját szolgálja.

Persze ebbe bele lehet kapcsolódni, tanulunk, terep lovaglunk, járunk versenyekre, sütünk-főzünk, eszünk-iszunk jó kedvünk van.

Segíteni tudunk sok olyan kérdésben ami a lovakkal kapcsolatban felmerülhet. Tudunk segíteni annak bemutatásában, hogy mindez mivel jár, milyen feladatokkal problémákkal találja szembe magát az ember ha hobbi ló tartására, tanítgatására vállalkozik.

Szembesültünk vele szülőként, hogy milyen nehéz megoldani ha a gyerek lóra szeretne ülni, vagy tevékenykedni körülötte, ugyanakkor azt is megismertük, hogy milyen nehéz fenntartani lovardát x Ft/fő oktatási díjból, ló képzésből, oktatásból.

Divat a legolcsóbb megtalálása mióta piacgazdaság van, és hajlamosak vagyunk elfelejteni a többi "részletet". A jó tanácson kívül természetesen az általunk elérhető segítség csak kölcsönös szimpátia esetén, és a költségek megosztása mellett működhet. Ez, mivel költséghatékonyságról itt szó sincs, nem biztos, hogy ez a legolcsóbb megoldás, és ráadásul nincs is számonkérhető eredmény vagy szolgáltatás.

Alap ugyanakkor, az lovas világba való továbblépéshez. Meg lehet ismerni a lehetőségeket, és mindenkinek saját magát. Innen már nélkülünk is eldől a folytatás.

EREDMÉNYEINK

fotok.jpg videok.jpg  

PARTNEREINK

magyar_poni_klub.jpg oreg_beteg_serult_lovakert.jpg sealyham.jpg horze.jpg lovonal.jpg