Happy Horse póni és lovas klub

HÍREINK

Ha szeretnél tanulni, szeretnéd megismerni az ember és ló barátságát, közös munkáját, és még gyerek vagy, mi szívesen játszunk veled.

Megtanulhatod, hogyan közelíts a lovakhoz, megismerheted felépítésüket, a gyakorlatban próbálgathatod ápolásukat. Vezetgetheted őket, rájuk ülhetsz, megtanulhatod a lovaglás alapmozdulatait.

Segítünk felszerelésed kialakításában, tanácsokkal, partnereinknél elérhető árengedmény igénybevételével, esetleg más által kinőtt, használt eszközök beszerzésével.

Megteheted mindezt játszva akár a saját baráti társaságodban akár nálunk új barátokat szerezve. Ha megszeretted a lovas sportot és versenyezni szeretnél, jöhetsz velünk. Gyakorolhatsz, próbálgathatod tudásod kis- és középszintű díjugró, vagy díjlovagló versenyeken, kultúrált, biztonságos egészséges kö-rülmények közt megfelelő szakmai segítséggel.

Ha már mindez kevés, igazi profi edzés, és komoly versenyzési lehetőség is rendelkezésedre áll segít-ségünkkel. Számunkra rendkívüli öröm lenne ha nagy, akár nemzetközi versenyeket olyan gyerekek nyernék meg akik először a lovakkal és a lovassporttal nálunk találkoztak.

EREDMÉNYEINK

fotok.jpg videok.jpg  

PARTNEREINK

magyar_poni_klub.jpg oreg_beteg_serult_lovakert.jpg sealyham.jpg horze.jpg lovonal.jpg